Over ons

Damen Rubber is sinds 1931 een toonaangevende technische leverancier van hoogwaardige rubberproducten. Met meer dan 80 jaar ervaring beschikken wij over uitgebreide kennis over onze producten.

Damen Rubber is een moderne organisatie die zich richt op het adviseren klanten die actief zijn op het gebied van infrastructuur, bouw, industrie, techniek, landbouw alsmede sport & recreatie. Daarnaast werken wij nauw samen met o.a. gemeentes, ruimtelijk planners en architecten.

Ons ruime assortiment beslaat naast technische producten zoals profielen, plaatrubber in verschillende kwaliteiten, celrubber, siliconen, PVC- en rubberslangen ook kant-en-klare rubbergranulaatproducten - onder andere op het gebied van valbescherming (DAMFLEX) - , rubbermatten- en lopers en PVC-clickvloeren.

Een uitgebreide voorraad - de grootste binnen Europa - gecombineerd met een uitgekiende logistiek stellen Damen Rubber in staat om een bijzonder snelle levering te realiseren. In veel gevallen zelfs op dezelfde dag.

De medewerkers van Damen Rubber zijn vakkundige en betrouwbare zakenpartners. Zij zijn u graag van dienst bij het vinden van de juiste producten en oplossingen waarbij u als klant voorop staat.